Fanion A won woensdagavond hun oefenwedstrijd tegen Fenixx Beigem Humbeek.
Nieuweling Yannis Meysmans viel al na een goed kwartier uit en werd noodgedwongen vervangen door Mathias Servranckx.
Makkelijk scoren lukt nog steeds niet, de goals vielen pas na de rust.
Eerst kon Levi Van Den Eede uit een scherpe hoek de doelman vloeren, enkele minuten voor tijd gaf ex-Meisenaar François Ganseman nog een cadeautje weg. Via zijn te korte terugspeelbal was kapitein Thomas Van den Boeynants bij de pinken om de 2 – 0 te netten.
De bezoekers kwamen in de slotminuten nog opzetten maar enkel een schot op de dwarsligger was het resultaat.
Fanion A – Fenixx Beigem Humbeek A   2 – 0
Goals: 65m 1 – 0 Levi Van Den Eede, 83m 2 – 0 Thomas Van den Boeynants
Volgende wedstrijd
Zondag 18 augustus 2024 – Bekerwedstrijd
K. Sp. Amicii Tange – Fanion A, aftrap om 16u
Adres: Sint-Annalaan 674 te 1800 Vilvoorde

Fanion B speelt ook dezelfde zondag hun derde bekerwedstrijd thuis op De Nekker.
Fanion B – K.VV. Kester-Gooik B, aftrap om 16u op terrein 1
Vóór deze wedstrijd  spelen onze provinciale U15A om 13u30 hun eerste oefenwedstrijd tegen Fenixx Beigem Humbeek A op kunstgras.

U21 won een uur later verdiend hun eerste van vier oefenwedstrijden in augustus tegen de IPU19 van Wolvertem Merchtem.
Meise kwam in de eerste helft op voorsprong via Mathis Ameryckx maar nog voor de rust viel de gelijkmaker.
Meise ging na de rust door op zijn elan en Massimo Van Mol zorgde met een mooie treffer voor de overwinning.
U21 – IP19 HO Wolvertem Merchtem   2 – 1