Voor hun eerste competitiewedstrijd op Relegem kwam Fanion A, ondanks een hele tweede helft met een mannetje meer, goed weg met de drie punten.
Alweer werden teveel kansen gemist.
Na amper 7 minuten op een vrije trap van Maarten Willems werd een kopkans op een vroege voorsprong gemist. Meise kon wel tweemaal scoren via Sébastien Moyson na evenveel misverstanden in de thuisverdediging.  Tussen deze twee treffers stond de thuisploeg al met tien na een rode kaart (2x geel).

Buit binnen zou je dan denken maar dat was anders.
Kapitein Thomas Van den Boeynants kon de wedstrijd al na vijf minuten in de tweede helft definitief beslissen maar op een scherpe voorzet van Enio Walravens slaagde Thomas erin het leder van in de kleine rechthoek onbegrijpelijk hoog over doel te jagen.
De thuisploeg begon naargelang de wedstrijd vorderde meer en meer in hun kansen te geloven.
De aansluitingstreffer viel jammer genoeg in de slotminuut via een vrije trap.
De motor van Fanion A sputterde naar het einde toe en men mag blij zijn met deze overwinning! Hopelijk volgende zondag beter mannen!
Toekomst Relegem – Fanion A   1 – 2
Goals: 19m 0 – 1 Sébastien Moyson (Enio Walravens), 45m 0 – 2 Sébastien Moyson, 90m Kenneth Casseau
Kaarten: Relegem 5x geel + 1x rood, Meise 3x geel