Voor hun vuurdoop in vierde provinciale moest ons eerste B-elftal op verplaatsing naar Mollem.
Het werd ongetwijfeld de minste prestatie sinds de start van de voorbereiding; jammer dat dit net gebeurt bij de competitiestart.
Onze ploeg kwam zelfs tweemaal op voorsprong via Adriano Gueli maar het kantelmoment van de wedstrijd was misschien wel de grote kans op de 1 – 3 die we net voor de rust lieten liggen via Lionel De Spiegeleer.

Na de rust boog de thuisploeg in een dik kwartier de achterstand om in een 2 – 3 voorsprong.
Ondanks de grote druk die Meise creërde in het slotkwartier kon er niet meer gescoord worden.
Teveel jongens speelden vandaag onder hun niveau maar volgende week beter he boys…
Weetje: Thibault Melis maakte op zijn verjaardag zijn debuut bij een eerste ploeg op exact 16-jarige leeftijd.
SAJ Mollem Vw A – Fanion B   2 – 3
Goals: 29m 0 – 1 Adriano Gueli, 43m 1 – 1 Arne Wermoes, 44m 1 – 2 Adriano Gueli (Lionel De Spiegeleer), 50m 2 – 2 Arne Wermoes, 62m Jolan Van Den Bogaerd