Hopelijk was het voor Fanion A zondag een éénmalige offday want wat we te zien kregen in de vierde bekerwedstrijd tegen FC Moorsel was beneden alle peil.
Dit was een evenbeeld van Fanion van vorig seizoen.
De tegenstander was veel vinniger en beweeglijker en vonden telkens een vrije man, een voetballesje dat was het! Gelukkig stond Matthias Claes in doel om de schade te beperken of er stonden dubbele cijfers op het bord.
Meise kwam nochtans na amper zes minuten via Sébastien Moyson op voorsprong na een flater van de doelman. De bezoekers bleven met gevaarlijke voorzetten strooien en de gelijkmaker liet niet lang op zich wachten. Maar even snel stond het 2 – 1 via een kopbalgoal van William De Schryver op een hoekschop van Maarten Willems.
De bezoekers kwamen echter nog voor de rust opnieuw op gelijke hoogte.

Moorsel bleef ook in de tweede helft de betere ploeg en de 2 – 3 stond er al na amper vier minuten.
Ook de vervangingen brachten geen soelaas in de tweede helft en op het einde werd het nog 2 – 4 na een dribbel van 5(!) man door de bezoeker met de toepasselijke naam Steven Op T’Eynde.
Verdiende overwinnig voor de bezoekers uit Moorsel.
Fanion A – FC Moorsel A   2 – 4 (strafschoppen 5 – 4)
Goals: 6m 1 – 0 Sébastien Moyson, 17m 1 – 1, 19m 2 – 1 William De Schryver (Maarten Willems), 37m 2 – 2, 49m 2 – 3, 80m 2 – 4

Slechte generale repetitie, er zal volgende zondag uit een ander vaatje moeten getapt worden voor de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen op het veld van Toekomst Relegem.
Opgelet de aftrap is pas om 16u!
Adres: Cmp: PIVO, Poverstraat te 1731 Relegem

Fanion B speelde opnieuw een goede wedstrijd deze keer in Lembeek.
Onze youngsters keken aan de rust tegen een 1 – 0 achterstand aan maar met twee doelpunten in een tijdspanne van drie minuten via Kaj Van der Steen en Esteban Gomez Navarro was de verdiende zege een feit.
Goed gedaan mannen met drie op vier overwinningen!
K.F.C. Avenir Lembeek B – Fanion B   1 – 2 (strafschoppen 4 – 3)
Goals: 25m 1 – 0, 70m 1 – 1 Kaj Van der Steen (Alessio Della Pina), 73m 1 – 2 Esteban Gomez Navarro (Alessio Della Pina)