Voor de uitwedstrijd op KFC Eppegem B kon coach Sadio geen beroep doen op doelman Claes die uitgevallen was met een blessure. Ganseman en Van den Boeynants kwamen terug in de ploeg, Servranckx kwam de geschorste Draelants vervangen.
Op een kunstgrasveld, tegen een jonge ploeg met toch wat ervaring in de rangen, die belust was om als eerste ploeg punten afhandig te maken van onze jongens, kondigde deze wedstrijd zich als gevaarlijk aan.
Het bewijs kwam er al na 9 minuten toen Eppegem een mooie aanval kon opzetten en uitgerekend ex-Meise speler De Zutter de 1-0 kon netten bij de eerste aanval van Eppegem. Een mooi moment voor Pieter.
Meise bleef niet bij de pakken zitten en drukte Eppegem volledig weg en zette de scheve situatie snel recht via Chrispeels die goed gevolgd was op een vrije trap van Tony Amrani. Kans na kans werd vervolgens gecreëerd en het was een wonder dat het dan nog een halfuur duurde alvorens de 1-2 gescoord werd via Thomas Van den Boeynants, die voordien nog 2x de paal trof. Verdiende voorsprong.
Meise bleef doorduwen en net voor rusten kon Ganseman een (zoveelste perfect getrapte) hoekschop binnenbuffelen, 1-3 en rusten.

Snel na de rust legde Enio de wedstrijd in een definitieve plooi door de 1-4 netjes naast de doelman te schuiven (foto). Meise speelde de rest van de wedstrijd rustig uit en kon de 3 punten meenemen.
Weer 3 punten rijker en opdracht volbracht, met 21 op 21 staan de groen-zwarten nog steeds alleen aan de leiding. Komende zondag komt buur Merchtem United op bezoek voor een leuke derby op De Nekker. Idem voor Fanion B maar op zaterdag.
Supporters op post!
K.F.C. Eppegem B – Fanion A   1 – 4
Goals: 9m 1 – 0 Pieter De Zutter, 13m 1 – 1 Jarne Chrispeels (Tony Amrani), 37m 1 – 2 Thomas Van den Boeynants (Maarten Willems), 45m 1 – 3 François Ganseman (Tony Amrani), 49m 1 – 4 Enio Walravens (Maarten Willems)