Sportongeval

alt

Wat moet je doen bij een sportongeval ?

Volgende documenten zijn nodig bij een sportongeval. Het medisch getuigschrift (KBVB) volledig laten invullen door de behandelende geneesheer samen met de aangifte van ongeval (KBVB) met kleefvignet (!) van je mutualiteit en ook het aangifteformulier "lichamelijke ongevallen" met ook hier een kleefvignet van je mutualiteit en nog een bijkomend geneeskundig attest ook door de behandelende geneesheer in te vullen binnen de 8 dagen.

Je bezorgt zo vlug mogelijk de volledig ingevulde formulieren (ook via scan is ok) aan de gerechtigde correspondent van onze club Luc De Hertogh. Deze vult de ontbrekende informatie op het formulier aangifte van ongeval aan en stuurt dit samen met het medisch getuigschrift naar de KBVB. De aangifte verzekering bezorgt hij aan onze verzekeringsagent Luc Vermeerbergen (DVV), De Limburg Stirumlaan 246 te 1780 Wemmel

Onkostennota's en verschilstaten tevens opsturen naar bovenstaand adres of mailen naar JLIB_HTML_CLOAKING  

Na een tweetal weken ontvang je een geneeskundig getuigschrift van herstel dat je bij genezing moet laten invullen en tekenen door je behandelende geneesheer. Dit getuigschrift bezorg je opnieuw aan de gerechtigde correspondent van onze club die dit op zijn beurt opstuurt naar de KBVB. Pas na het opsturen van dit getuigschrift kan het verbod tot trainen en spelen worden opgeheven. Dit is dus erg belangrijk!

Het bedrag van de aanvaarde tussenkomst wordt op de rekening van KFC Meise gestort, daarna stort KFC Meise, na controle van het ontvangen uitreksel van de KBVB, dit bedrag door op je rekening. Het verschil legt onze bijkomende verzekering Arena bij.

Belangrijk zijn dus tijd (anders geen tussenkomst), volledigheid en genezingsformulier.

Al deze formulieren aangaande ongevallen moeten in het bezit zijn van elke afgevaardigde en zijn ook verkrijgbaar in de kantine of via downloads op onze website!

Nog meer info bij KBVB, Arena of Luc Vermeerbergen 02 460 16 16

>> Download hier de pdf

OPGELET! VANAF HALF SEPTEMBER 2018 ZIJN DEZE NIEUWE ONGEVALSDOCUMENTEN IN OMLOOP, ALLEEN DEZE ZIJN NOG GELDIG!

Lees hier de mededeling van de KBVB betreft deze wijziging!