Leeuwkens Teralfene – KFC Meise was een gesloten wedstrijd met nauwelijks doelgevaar.
De eerste helft nam Meise het initiatief, Teralfene deed dat in de tweede helft.
Op de weinige kansen in de eerste helft voor de bezoekers stond de thuisportier paraat.
De thuisploeg kwam in de tweede helft eenmaal dicht bij de winning goal maar het bleef bij een logische brilscore.
Teralfene verzekerde zich van het behoud, Meise kan dat volgende week thuis doen tegen rode lantaarn Schepdaal. Echter zonder Enio Walravens die zijn derde geel van het seizoen kreeg.
Leeuwkens Teralfene A – Fanion A   0 – 0

Plezant is anders voor trainers Abden en Cé van Fanion B die elke week moeten puzzelen en zoeken om voldoende spelers bij elkaar te krijgen.
Dat was dit weekend niet anders.
Onze jonge garde ging dan ook roemloos ten onder op het veld van Berg-Op en ontsnapte nog net aan dubbele cijfers!
VK Berg-Op – Fanion B   9 – 0
Goals: 16m 1 – 0, 21m 2 – 0, 24m 3 – 0, 38m 4 – 0, 52m 5 – 0, 58m 6 – 0, 67m 7 – 0, 73m 8 – 0, 90m 9 – 0