Het blijft een ééntonig liedje maar ook tegen Steenhuffel had Fanion B veldoverwicht maar kon het de kansen niet afmaken en had het vooral het geluk niet aan hun zijde.
In de eerste helft vloog de bal 2x tegen de lat en 1x tegen de paal, niet prettig om dan te moeten gaan rusten bij een 0 – 0 stand.

Bij de start van de 2de helft kwam de mist opzetten maar Meise bleef gaan voor de overwinning.
Het waren echter de bezoekers die na een verkeerd gegeven out-bal van de ref na een combinatie in drie tijden na bijna een uur op voorsprong kwamen.
Amper 5 min later werd het zelfs 0 – 2 maar Fanion B bleef er in geloven en ging op zoek naar de aansluitingstreffer. De 0 – 3 viel echter verrassend letterlijk uit de mist en de lucht onder de lat in doel.
Met een streep van 25 meter kon kapitein Robin Vandenbroucke de eer nog redden maar het blijft frustrerend om je beste wedstrijd van het seizoen te spelen maar zonder punten achter te blijven.

Fanion B – SK Steenhuffel A  1 – 3
Goals: 56m 0 – 1, 61m 0 – 2, 72m 0 – 3, 86m 1 – 3 Robin Vandenbroucke